Rreth Nesh

Kënaqësia e klientëve dhe partnerëve tanë të biznesit është qëllimi ynë !!

Kosova
Shqiperia
Maqedonia

BRING POSTA ofron shpërndarje të shpejtë dhe efikase të dërgesave dhe organizim profesional, diskrecion, besim, saktësi të lartë ne pune.
BRING POSTA përdor teknologjinë më të fundit me qasje elektronike të modernizuar. Gjurmim elektronik i dërgesës nga momenti i marrjes së dërgesës deri në dorëzimin në destinacionin përfundimtar, ku garantojmë saktësinë dhe përgjegjësinë maksimale të dërgesës. mbrenda 24 ORËVE NË DESTINACIONIN TUAJ !!

DORËZIMI I SIGURT janë motoja jonë, detyra dhe kënaqësia jonë.
E thjeshte, e lehte, e shpejte !!

Kënaqësia juaj është pasqyra jone më e mirë, suksesi në biznesin tuaj është detyrimi ynë

SIGURI

Dërgesa juaj është e sigurt me ne.

shpejtësi

Më të shpejtit në treg.

Efikasitet

Sistem efikas për menaxhimin e dërgesave.

Klienta

1000+

Dergesa

315000+

Qmimorja

Çmimi për bartjen e dërgesave për Kosovë është 2€

Çmimi varion nga specifikat e produktit dhe klientit.

Location :

Kosova

Magjistralja Prishtinë/Mitrovicë


SQ MK