Rritu se bashku me Bring Promote

Me ne krijoni segmente të drejtpërdrejta tek klientet tuaj potencial dhe synoni njerëzit e duhur qe mesazhet te drejtohen direkt si klient potencial

Sherbimet Tona:

Dizajnim

Ne merremi nga fotografimi, editimi dhe prezantimi ne menyre profesionale te produkteve tuaja

Marketing

Strategjia, perkushtimi dhe pervoja e madhe ju jep garancine e nje suksesi te cilin e meriton kompania juaj<

Shitje online

Shitja online eshte perkushtimi jone, ne mund te shesim per ju sherbimin ose produktin tuaj ne menyren me te mire te realizuar

Biznes

Kompania jone ka rrjetin e bizneseve te cilat i kemi ne dispozicion te ofrojme per ju qe kompania juaj te jete lider ne tregun online

Teknologji

Ne jemi ne nje hap me teknologjine dhe sjellim per ju menyrat me te mira dhe te fundit te teknologjise qe biznesi juaj te merre vemendjen e nevojshme<

Raport

Çdo levizje e jona prej fillimit te bashkepunimit e ne çdo hap te punes eshte e dokumentuar dhe ne ne cdo kohe ju sjellim raport te veqante per ju<

Projekte dhe kliente te suksesshem

Me punen dhe perkushtimin tone ne kemi arritur te realizojme orojekte te suksesshme dhe duke rritur nurmin e klienteve te cilet na besojne biznesin e tyre ne doren tone.

Pervoje dhe perkushtim

3+

Biznese ne menaxhim

20+

Staf profesional

7+

Ne analizojme, bejme planin & realizojme

Nese keni veshtersi ne boten online, pa marre parasysh a eshte produkt ose sherbim, ne kemi zgjidhjen me te mire per ju, me perkushtim, dashuri dhe pune ne realizojme marketingun online ne menyran me te mire te mundshme.

Pranoni ofertat tona duke na shkruar ose duke na telefonuar ne numrin te cilin e shihni ne Bring Promote...